fbpx

Wil jij écht vrij zijn?
En genieten van je leven en business?

Maar weet je niet zo goed hoe? Of waar je moet beginnen?

Dan is een FLOW-sessie iets voor jou!

Herkenbaar?

✦   Je onderneemt al een tijdje

✦   Je werkt hard, maar hebt weinig tijd om te genieten en spontane dingen te doen

✦   Je voelt je opgeslokt door de drukte binnen je bedrijf

✦   Je staat altijd ‘aan’ en toch levert het niet het gewenste resultaat op

✦   Je twijfelt over welke kant je op wilt met je bedrijf, maar dat het anders moet is duidelijk

✦   Je wilt losbreken uit je huidige situatie, maar je weet niet waar je moet beginnen

✦   Je bent op zoek naar vrijheid en flow, dé reden waarom je überhaupt bent gaan ondernemen

✦   Iets weerhoudt je om te leven en ondernemen zoals je het liefste zou willen, maar je weet niet wat

Kortom, je weet dat je het anders wilt.
Maar hoe begin je?

Genieten van je leven en gelukkig zijn

Dat is alles wat je wilt. Toch?

Je leeft dit leven maar één keer! En je wilt plezier hebben met je bedrijf en daarmee financieel onafhankelijk zijn. Je bent gaan ondernemen om vrij te zijn. Je wilt dat het moeiteloos gaat, dat je energie krijgt van je bedrijf. Dat alles flowt: het als vanzelf gaat.

Wij geloven erin dat dit voor elke ondernemer is weggelegd. Ook voor jou!

Maar, je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je erbij. Tijdens een FLOW-sessie zetten we samen de eerste stappen naar jouw verlangde leven!

Anouk-holistik-in-business

FLOW-sessie:
speciaal voor ondernemers

Wat weerhoudt jou om te leven & ondernemen zoals je het liefst zou willen? En hoe kunnen we jou daar het best mee helpen?

Ruim 25 jaar hebben wij vele bedrijven en ondernemers geholpen om te groeien in hun marketing en hun bedrijf in het licht te zetten. Branding, zichtbaarheid, naamsbekendheid, klanten aantrekken is onze core-business. We hebben veel ervaring in wat ondernemers verder helpt en wat niet.

Bijvoorbeeld dat de échte power in de ondernemer zelf zit; díe persoonlijke kracht maakt het verschil tussen de ene en de andere onderneming. Die is heel uniek en alleen van jou. Daar zit dus je échte onderscheidend vermogen!

Jouw klanten komen op die onderscheidende uitstraling / jouw frequentie af. Dat is wat jou en je bedrijf uniek maakt. Tijdens een FLOW-sessie ontdekken we jouw unieke kracht en krijg jij helder voor ogen welk voordeel je daarmee kunt doen. Ook wanneer jij je afvraagt of jij die kracht wel in je hebt… die heb je!

De beste marketing van je onderneming begint bij jou!
En een gelukkig leven ook.

“Geweldig dat je bij de hand wordt genomen in de stappen die je kunt zetten. Uit de eerste oefening in je diepe onderbewustzijn kwam al zoveel informatie! Daar zijn we op doorgegaan en ik heb nu een plan om mee verder te gaan. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen!”

Jeanet
Jeanet Uithoff

Orthomoleculair adviseur
– Gezond met Jeanet

FLOW-sessie, what’s in it?

✦   Een FLOW-sessie van 2 uur via ZOOM

✦   Helemaal op jou afgestemd

✦   Persoonlijke coaching met twee (transformatie) coaches tot je beschikking

✦   Inzicht in jouw situatie, wat zijn je verlangens en blokkades? Waar zitten je valkuilen?

✦   Na afloop krijg je een persoonlijke hand-out met de eerste concrete stappen, toegespitst op jezelf en je bedrijf

Voor € 348,- ex BTW.

Voel jij dat je dit graag wilt? Boek dan direct een FLOW-sessie bij ons!
Na jouw boeking ontvang je een bevestiging van ons met alle informatie en de factuur.

Onze holistische formule

Herken je dat? Goeroes, self-help boeken en cursussen: vaak ben je enthousiast en vervaagt het allemaal weer in de waan van alledag. Wij hebben een oplossing gecreëerd die werkt. We nodigen je uit om je persoonlijk te laten coachen! Helemaal op maat, op jouw niveau, 1:1, dus jouw wensen, jouw doelen, etc.

Het is vast herkenbaar… je hebt meerdere self-help boeken en cursussen van goeroes op de plank liggen. In eerste instantie ben je er enthousiast over, maar uiteindelijk vervaagt het in de waan van alledag. Je blijft doorgaan zoals je deed en er is niks veranderd.
Wij hebben een holistische benadering waar je je leven lang wat aan hebt! Zowel persoonlijk als voor je business.

We nodigen je uit om je persoonlijk te laten coachen. Helemaal op maat, op jouw niveau, 1:1. Jouw wensen, jouw doelen, jouw leven!

Blijf je doorgaan zoals je doet? Dan krijg je wat je kreeg en verandert er niets. Of ga je samen met ons jouw uitdaging aan?

Over ons

Wij zijn Marianne en Anouk. En onze missie is om ondernemers te begeleiden om met flow moeiteloos te leven én te ondernemen. En daarbij echt te genieten van het leven!

Wij coachen ondernemers naar hun gewenste doel. Op holistische wijze, dus in z’n totaliteit. Waarbij fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch/spiritueel allemaal meedoen. Met technieken als EFT (emotional freedom techniques), hypnose, meditatie, NLP en Ayurveda om het onderbewuste erbij te betrekken. Want daar vind je jouw goud!

Wij hebben zelf onze switch gemaakt en weten als geen ander dat het echt mogelijk is. Met plezier werken, meer genieten, meer vrijheid. En dat gunnen we jou ook!

holistische-aanpak-holistik-in-business

Zij gingen je voor

“Ik stond op een kruispunt in mijn leven en was op zoek naar de juiste richting. We hebben een gesprek ingepland en ik was meteen enthousiast. Leef je droom! Dit was waar ik naar op zoek was! Een programma waarin ik een reis zou gaan maken die mijn leven zou veranderen. We hebben mijn doel bepaald: van de Peter die ik toen was naar een Peter 2.0 die meer vanuit zijn hart leeft en reageert dan vanuit zijn hoofd. Bovendien ga ik mijn droom achterna: ik begin een eigen bedrijf in wijn, bier en delicatessen. Ik geef de reis die ik gemaakt heb het cijfer 9 en ben blij waar ik nu sta. Mijn reis is niet geëindigd, ik weet ook dat ik nog meer stappen ga maken. Peter 3.0 heb ik namelijk al gezien.”

– Peter Aantjes (Proost Kollum)

“Vóór de sessie wist ik niet goed welke kant ik op wou met mijn bedrijf. Ik twijfelde om te stoppen. Ik wilde losbreken van de huidige situatie, maar kon er zelf niet achter komen hoe en waar ik moest beginnen. Tijdens de FLOW-sessie is heel veel duidelijk geworden. Nu heb ik richting en handvatten hoe ik dit kan realiseren. De begeleiding van Marianne en Anouk was enorm fijn. Ik heb constant het gevoel gehad dat ik alles kon delen. Ze luisteren, vragen door en geven advies zonder oordeel. Ik ben super dankbaar en kan iedereen de FLOW-sessie aanraden.”

– Nikki Stegink (It’s Nikki Creative)

“Ik voelde me opgeslokt in de drukte binnen mijn bedrijf. Ik had allerlei ideeën in mijn hoofd, maar voor het doorvoeren vond ik geen tijd. Ook had ik behoefte aan meer structuur in mijn werk en privé balans wat sinds de komst van een baby teveel door elkaar heen liep. Holistik in Business kwam op het juiste moment op mijn pad. Precies wat ik zocht. Veel persoonlijke aandacht en oprechte interesse.
Ik heb meer Flow in mijn werk en privé balans gevonden, ik kaart gebracht waar ik naartoe wil en dat ben ik nu stap voor stap aan het doorvoeren. Zou ik nogmaals in een dergelijke situatie komen dan zou ik zeker opnieuw aankloppen. Het werken in flow loont nu al :)”

– Jeanet Uithoff (Gezond met Jeanet)

Dit is wat je krijgt

✦   Een FLOW-sessie van 2 uur via ZOOM

✦   Helemaal op jou afgestemd

✦   Persoonlijke coaching met twee (transformatie) coaches tot je beschikking

✦   Inzicht in jouw situatie, wat zijn je verlangens en blokkades? Waar zitten je valkuilen?

✦   Na afloop krijg je een persoonlijke hand-out met de eerste concrete stappen, toegespitst op jezelf en je bedrijf

Voor € 348,- ex BTW.

Voel jij dat je dit graag wilt? Boek dan direct een FLOW-sessie bij ons!
Na jouw boeking ontvang je een bevestiging van ons met alle informatie en de factuur.

Twijfel je nog?

Onze stelling is: als je niet in lijn bent met jezelf, zit je hart ook niet in je business.

Dan kun je nog zo hard werken, maar dan krijg je nooit het gewenste resultaat en geniet je niet ten volle van je leven. En dat is toch zonde? Dit leven leef je maar één keer. Benut het zoals je dat zou willen. En geniet er van!

Wij bieden jou de concrete eerste stap. Na een FLOW-sessie weet jij precies wat je te doen hebt.

Heb je toch nog vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij zijn er om je te helpen en beantwoorden ze graag!