fbpx

Testimonials

Wij hebben al meerdere ambitieuze ondernemers én particulieren mogen coachen. Ze waren op zoek naar hun passie en wilden weer stralen, stromen en genieten van het leven. Lees hieronder hun ervaring!

Wat zeggen anderen?

“Voor de FLOW-sessie wist ik niet goed welke kant ik op wou met mijn bedrijf. Ik twijfelde om te stoppen omdat ik niet de resultaten zag die ik had gehoopt te zien. Ik wilde losbreken van de huidige situatie, maar kon er zelf niet achter komen hoe en waar ik moest beginnen.

Tijdens de sessie is heel veel duidelijk geworden.

Het heeft bevestigd dat vrijheid enorm belangrijk is voor mij. Nu heb ik richting en handvatten hoe ik deze vrijheid kan realiseren voor mijzelf. De begeleiding van Marianne en Anouk was enorm fijn. Ik heb constant het gevoel gehad dat ik alles kon delen. Marianne en Anouk luisteren, vragen door en geven advies zonder oordeel.

De sessie heeft mij laten inzien dat ik wil blijven ondernemen, maar dat ik uit mijn eigen weg mag stappen. Na het toepassen van alle tips en adviezen die ik heb ontvangen, merk ik een heel duidelijk verschil. Ik heb meer richting waardoor ik focus op de dingen die ik leuk vind om te doen en die mij energie geven. Ook zie ik eindelijk resultaten van de tijd en het werk wat ik in mijn bedrijf steek.

Ik ben super dankbaar voor deze dag en kan hem zeker aan iedereen aanraden.”

✦ FLOW-sessie

Nikki, It's Nikki Creative

“De reden dat ik Holistik in Business voor een FLOW-sessie heb benaderd is omdat ik me opgeslokt voelde in de drukte binnen mijn bedrijf. Ik had allerlei ideeën in mijn hoofd, maar voor het doorvoeren vond ik geen tijd. Zo wilde ik mijn aanbod opfrissen en mijn doelgroep specificeren. Ook had ik behoefte aan meer structuur in mijn werk en privé balans wat sinds de komst van een baby teveel door elkaar heen liep.

Holistik in Business kwam op het juiste moment op mijn pad. Precies wat ik zocht, meer samenhang oftewel meer holisme in mijn werk en privé balans zodat ik dat ook (voor mijn gevoel) weer meer zou gaan uitstralen.

De FLOW-sessie heb ik ervaren als heel fijn en waardevol. Anouk en Marianne hebben me warm ontvangen. Het was een fijne informele setting. Hierdoor voelde ik direct een goede energie en flow. Onder het genot van wat te drinken en lekkers gingen we gelijk van slag. Allereerst gingen we diep in op mijn probleemstelling zodat we echt tot de kern ervan kwamen. Dit gebeurde door bijpassende opdrachten en een trance. Deze trance was maar van korte duur maar is letterlijk transformerend voor mij geweest. Ik kwam bij een stukje in mezelf die precies liet weten wat de goede weg was. De kunst? Om hier naar te luisteren en op durven vertrouwen.

Door goede vragen, door van alles uit te werken op papier (een prachtig papier) kwamen we steeds beter bij de kern van mijn business en ook hetgeen waar ik echt energie van krijg. Veel persoonlijke aandacht, oprechte interesse, inhoudelijke vraagstelling en een beetje sturing hebben er voor gezorgd dat ik weer meer FLOW in mijn werk en privé balans heb gevonden. Ik heb in kaart gebracht waar ik naar toe wil gaan. Dit ben ik nu stap voor stap aan het doorvoeren. Door de sessie is mij op een praktische manier geleerd om te durven vertrouwen en bouwen op dat wat al in me zat. Zou ik nogmaals in een dergelijke situatie komen dan zou ik zeker opnieuw aankloppen. Het werken in flow loont nu al :)”

✦ FLOW-sessie

Jeanet, Gezond met Jeanet

We verlangen voortdurend naar zekerheden, maar die zullen niet bijdragen aan onze groei – Boeddha

Deze quote las ik op het toilet bij Holistik in Business! Anouk en Marianne zijn een fantastisch team, die mij begeleiden in mijn business traject als zelfstandig onderneemster.

Grappig, want juist daarvoor hadden we het over meer “fladderen” als ondernemer. Meer in flow gaan met wat is, continue vernieuwen en loslaten wat is geweest.

Als Transformatief Coach neem ik de basisbehoeften waar, waarin mijn cliënten ‘vastlopen’. Zekerheid is daar bijvoorbeeld één van. Teveel zekerheid leidt tot controle, vasthoudendheid en stagnatie. Dus regelmatig balans zoeken naar alternatieven zoals ‘afwisseling’ zorgt voor groei, wat het leven interessanter maakt. Uiteindelijk is alles in beweging en is alles relatief. De seizoenen, je lichaam, je werk, je relaties en zelfs jouw hele bestaan! Enjoy the ride!

Dankbaar voor de, in eerste instantie zakelijke, maar al snel gezellige, speelse en creatieve middag! Dankbaar voor Holistik in Business dat zij mij zo goed op weg helpen💜”

✦ FLOW-sessie

Loret

“Wat was dit geweldig! Ik had echt zoiets van oké… Nou mij kennende liet ik het mooi op me afkomen. Ik heb oude, negatieve dingen, ‘oude Roelie’, achter gelaten. Wat voelde dit eerst raar, maar daarna bevrijdend, o zo fijn! Bizar gewoon.

Ik ben naar de ‘nieuwe Roelie’ overgestapt die ik wil zijn. Wat er daarna gebeurde was een heerlijk gevoel. Ik vond het een bijzonder ritueel allemaal. Prachtig.

En nu, ik voel me zo anders. Andere mensen zien het ook. Meer open, zeggen ze. Ik merk ook echt dat de sessies me veel gebracht hebben.Ik voel me zelfverzekerder en lichter. Kan veel beter dingen bij me neer leggen en los laten, zo fijn. Ook hoor ik veel van mensen dat ik zo positief en open ben. Krijg vaak lieve berichtjes en bedankjes daarvoor. Mooi he?

Als je echt wilt groeien in jezelf dan raad ik Holistik in Business echt aan. Als je nooit een nieuwe stap zet zal er ook nooit wat veranderen en gaan er ook geen nieuwe deuren open. Blijf dromen en ga ervoor!”

✦ Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Roelie

“Het is alweer heel wat maanden geleden dat ik Marianne Metz leerde kennen. Toen ik in gesprek met haar raakte, vertelde ze mij over de opleiding waar ze mee bezig was en ik was meteen geïnteresseerd. Ik stond op dat moment ook op een kruispunt in mijn leven en was op zoek naar de juiste richting.

We hebben een gesprek ingepland waarin ze mij vertelde over het “lichter leven”-programma en ik was meteen enthousiast.
Dit was waar ik naar op zoek was! Een programma waarin ik een reis zou gaan maken die mijn leven zou veranderen. We hebben mijn doel bepaald: van de Peter die ik toen was naar een Peter 2.0 die meer vanuit zijn hart leeft en reageert dan vanuit zijn hoofd.

Gaandeweg de sessies merkte ik dat de verandering mij goed deed. Meer energie en het werd mij steeds duidelijker dat dit voor mij de juiste weg was. Vooral met Marianne als mijn “reisgids”. De reis hebben we samen gemaakt.

Een aantal onderdelen zijn mij echt bijgebleven. Zoals het opschonen van de banden, de “schreeuw”-oefening en het vinden van mijn passie(s) hebben mij veel gebracht. Maar ook het veranderen van mijn levensstijl hebben mij veranderd. Sporten weer opgepakt, meer water drinken hebben er voor gezorgd dat ik mij nu veel beter voel dan voorheen.

Marianne is een rustig persoon die aanvoelt wat ik op dat moment nodig heb en daar zonder af te wijken van het programma mij geeft wat ik nodig heb. Ik had dit traject niet zonder haar willen volgen. Zij en het programma hebben mijn leven lichter gemaakt en daar zal ik haar altijd dankbaar voor zijn.

Ik geef de reis die ik gemaakt heb het cijfer 9 en ben blij waar ik nu sta. Mijn reis is niet geëindigd, ik weet ook dat ik nog meer stappen gaan maken. Peter 3.0 heb ik namelijk al gezien.

✦ Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Peter

“Ik heb Marianne leren kennen als een hele lieve coach die weet wat ze doet. Haar begeleiding gaat vloeiend en helemaal vanuit vertrouwen dat ze de juiste inzichten verkrijgt die nodig zijn om jou als cliënt door het proces te leiden.

Ik heb tijdens een bijzondere sessie haar zachtheid mogen ervaren in een bedding van vertrouwen, zodat de energie mocht gaan stromen. Ik ben haar erg dankbaar voor de inzichten die ik toen heb verkregen!”

✦ Intuïtieve coaching

Rosita, Alesa coaching

“Echt een aanrader!

Deze ‘energetische voorjaarschoonmaak’ bij Angela en Marianne is een aanrader. Vorig jaar was ik één van de deelnemers van deze bijzondere en meer dan fijne dag. Het doet de ervaring tekort wanneer ik in één of meerdere zinnen zou proberen te vertellen hoe het was.

Losse woorden zijn er echter te over: loslaten, ontspanning, rust, sereen, liefdevol, gastvrij, meditatie, vrijheid, samen, verbinding, naar binnen, ruimte, opschonen…. en nog zoveel meer.

Dankbaar dat ik er bij mocht zijn.”

✦ Workshop | Energetische Schoonmaak

Jellie, Met Jellie, krachtgerichte coaching

“Het Lichter Leven programma zoals het mij is aangeboden door Marianne geef ik een 9. Het zit heel goed in elkaar, ik heb genoeg tijd gekregen om de opdrachten en oefeningen te doen en te laten integreren om zo tot een mooie uitkomst te komen; te ontdekken wat mijn passie is. En ik ben blij verrast door de uitkomst.

De eerste 4 sessies zijn een goede aanloop naar sessie 5 (schreeuwsessie) en het voelt of vanaf daar echt in een flow verder gaat, alles valt op zijn plek.

Ik heb meer dan voldoende tools gekregen (EFT, CTT, compassie-oefening) om zelf aan de slag te kunnen gaan, mocht ik tegen zaken aanlopen die mij ervan weerhouden om licht te leven. De oefeningen die Marianne mij opgaf als extra thuiswerk heb ik als leuk (gedichten schrijven én plaatsen) en nuttig ervaren en hebben zeker bijgedragen tot het eindresultaat.

Marianne heeft mij op een fijne, open manier begeleid op mijn pad en haar kennis als coach uitstekend ingezet. Zij weet mij op een zachte en toch duidelijke manier steeds weer terug te brengen naar de kern. Marianne heeft me echt een stevige zet in de goede richting gegeven, zeker voor wat betreft vertrouwen in mezelf en wat ik kan aanbieden in mijn praktijk, hoe ik dat kan uitwerken en inzetten in zichtbaarheid en vindbaarheid.

We hebben een fijne reis gemaakt samen, veel geleerd en gedaan en vooral genoten.”

✦ Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Angela, Healingpraktijk De Hoeve

Are you ready to shine?

Wil jij stappen zetten? Maar weet je (nog) niet precies op welke manier?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpen we je graag op weg!