fbpx
Holistik_over_ons

Met wie ga je werken?

Wat fijn dat je verder leest. Je bent er vast niet voor niks. Misschien is het jouw tijd om aan de slag te gaan met jezelf (en je business). We leven dit leven maar één keer. Laten we het ten volle benutten! En genieten van de dingen die we het liefste willen, met de mensen met wie we dat het liefste willen. Via jouw bedrijf kun je dat verlangde leven gaan faciliteren, maar het start allemaal bij jou zelf!

Benieuwd hoe onze reis is verlopen? Lees dan snel verder!

Over Marianne

Mijn verhaal, mijn switch, begon met een wake-up call. Ineens kwam ik letterlijk tot stilstand door plotselinge en ernstige gezondheidsproblemen. Ik kon niet anders dan m’n leven bekijken: wilde ik zo doorgaan? Met vooral werken, geld verdienen, weinig tijd en druk zijn. Als ik later zou terugkijken, zou ik dan zeggen: had ik maar meer geld verdiend? Of had ik dan willen terugkijken op fijne herinneringen, mooie dingen die ik met mijn dierbaren had meegemaakt, werk waar ik van had genoten?

Van beroep was ik (marketing)communicatieadviseur. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Vele studies gevolgd, mooie klanten mogen bedienen. Zoals bij zoveel mensen kwamen er uitdagingen op mijn pad, maar dan vooral privé. In willekeurige volgorde waren er een scheiding, een nieuwe man die een narcistische psychopaat bleek, alcoholisme, mishandeling, stalking, ziekte, uitzichtloosheid, oei nare opsomming. Gevoelens ook van niet goed genoeg zijn, verlegenheid, allerlei angsten , mezelf verstoppen en noem maar op. Net als zoveel mensen kampen met minder fijne gebeurtenissen en omstandigheden.

Je kunt altijd kiezen!
Ik wil ermee aangeven dat mensen van alles meemaken, maar veerkracht en keuzes hebben. Dat hoe je situatie ook is, je er weer uit kunt komen. Hoe onwaarschijnlijk dat nu misschien voor je klinkt.

Je kunt ook een luxeprobleem hebben, waarbij je business floreert, maar waarbij er weinig ruimte is voor jou. Voor vrije tijd, liefde, voor genieten. Wat gun jij jezelf?

Laat je daarbij coachen!
Begin een stap te zetten. En leer hoe jij met bepaalde ‘technieken’ je leven vorm kunt geven, zoals jij dat wilt. Je kunt er de rest van je leven op bouwen!
Vanwege mijn levenservaring en als transformatief coach kan ik je daarbij heel goed begeleiden.

Kies je leven zoals jij dat wilt

Na mijn punt van acceptatie en overgave zag ik de hele situatie als een mega-teken dat ik heb moeten krijgen. Om me te laten inzien dat je ook een leven kunt kiezen dat echt bij je past. Waarin je niet bezig bent met prestaties of andermans verwachtingen.

Ik merk steeds meer dat in de gevoelskant vooral mijn feitelijke kracht ligt. Dat ik juist door zachtheid meer ‘zie’/voel, m’n kwetsbaarheid durf te tonen, nog creatiever en intuïtiever ben, authentieker mezelf en juist daar energie van krijg. Dat ik met m’n zachtere energie mensen veel beter kan dienen en zelfs healen; ik lever een veel beter ‘product’ dan voorheen. En dat voelt gewoon super!
Dat gevoel van genieten, geluk en betekenisvol zijn gun ik anderen ook.

“Wij coachen ondernemers naar een lichter en gelukkig leven. Zodat je kunt genieten van je leven, terwijl jouw onderneming stroomt. Want daar moet je het toch ook van hebben! ”

Pijnlijke ervaringen hebben nut

In het donkerste donker vind je jezelf. Het zijn ervaringen die je laten groeien. Ze maken je wakker in een nieuwe werkelijkheid, waarbij je de keuze hebt om voor een andere route te gaan of terug te keren naar je vertrouwde leventje.

Uit je comfortzone gaan
Ik deed uiteindelijk het eerste: de stoute schoenen aan en een nieuw pad kiezen. En ooo, wat een magic. Ik heb ervaren dat als je kiest voor een andere route dan de geijkte of wat van je wordt verwacht, je ook andere ervaringen krijgt. Stel je eens voor dat ik niks had veranderd. Welk leven denk je dat je dan krijgt? Juist, meer van hetzelfde dat je al had.

Ik wist daarna ook: ik wil ondernemers helpen die op een kantelpunt staan om voor zichzelf te kiezen. Om een andere weg te kiezen naar een gelukkig leven.

 

Ik koos voor een combinatie van mijn marketingcommunicatie achtergrond en oosterse wijsheden. Ik verdiepte me in de Ayurveda, de leer van het leven volgens een ruim 5000 jaar oude gezondheidswetenschap, afkomstig uit India. Ik heb zoveel gelezen over flow, over het volgen van het ritme van de natuur, chakrapsychologie, over Tao, Boeddhisme en Hindoeïsme, over de werking van de hersenen, de kosmos, yoga en meditatie.

En ik ben het in praktijk gaan brengen. Ik heb opleidingen gevolgd, o.a. in Ayurvedische massages, hypnose, Emotional Freedom Techniques, holistic pulsing, ademtechnieken en transformatief coaching. En er gaat vast nog veel meer komen.

Geniet van je leven!
Met flow moeiteloos leven & ondernemen: doen wat je het liefste doet! Ik heb mogen leren hoe dat moet. En via Holistik in Business coach ik anderen om dat te bereiken.

Liefs Marianne

Aloha, ik ben Anouk!

Een paar jaar terug voelde ik al heel sterk wat ik zou willen. Of in ieder geval: waar ik heel erg blij en geïnspireerd van werd. Namelijk reizen en werken combineren, locatie onafhankelijk werken en doen wat ik leuk vind. Dat ervoer ik voor het eerst toen ik tijdens mijn studie een half jaar in Indonesië woonde. Ik liep stage bij een coworking space op Bali waar ondernemers van over de hele wereld kwamen. Ik deed de marketingcommunicatie en het design van Outpost. In die korte tijd heb ik veel inspirerende mensen van over de hele wereld ontmoet en zelfs met ze mogen werken.

Ik begon op mijn 21e mijn eigen bedrijf

Eenmaal terug in Nederland heb ik eerst mijn studie afgerond en ben ik aan het werk gegaan als grafisch vormgever op de marketingafdeling van het bedrijf waar ik destijds mijn afstudeerstage deed. Maar ik voelde dat dit niet ‘mijn weg’ was. Eigenlijk zonder echt concreet plan, maar met een grote droom en passie zei ik mijn goedbetaalde baan op en begon ik mijn eigen bedrijf. Ik was toen 21!! Ik had mijn eigen huurwoning in Leeuwarden en woonde toen nog in mijn uppie. 

Het is natuurlijk niet iets wat van de een op de andere dag staat en gaat ook zeker niet zonder ups & downs. Maar ik heb er altijd in geloofd dat het goed kwam en wist waar ik heen wou. Inmiddels heb ik nu een aantal jaar mijn eigen goedlopende brand design studio. Ik werk locatieonafhankelijk voor lokale bedrijven in Friesland, maar ook met bedrijven door heel Nederland & zelfs met mensen over de hele wereld. 

“Volg je hart, want het leven is zoveel leuker als je doet waar je gelukkig van wordt! “

Ik gun iedereen hun droomleven!

Ik ben de afgelopen maanden in onze camper op pad langs de Franse & Spaanse kust geweest, werk onder de zon (waar mijn inspiratie het meeste stroomt) en werk geheel op mijn eigen ritme & flow. Ik wil niet meer als een work a holic achter de computer zitten, maar zie mijn werk ook niet als moeten. Het is mijn passie en ik krijg zoveel inspiratie tijdens het reizen. Maar leer ook ontzettend veel van alle mooie mensen die ik tegenkom. 

Ik gun iedereen zo’n leven! En de opmerking “ja, maar ja jij kan dat” telt niet ;). Want echt waar: iedereen kan het! Maar je moet wel: voor jezelf kiezen, nadenken over de keuzes die je maakt & echt je hart volgen. Wat je droom ook is!

En wij helpen je graag naar jouw droomleven!
Wij zijn er om je te supporten.

 

Liefs Anouk

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen naar jouw droomleven?