fbpx

Wat weerhoudt jou om te leven & ondernemen zoals je het liefst zou willen?

Je herkent het vast wel:

✦ Je werkt hard, je staat altijd ‘aan’

✦ Je voelt je bijna opgeslokt door de drukte binnen je bedrijf en/of thuissituatie

✦ En toch heb je niet het gewenste resultaat in je business of privé.

Je twijfelt over welke kant je op wilt met je bedrijf, maar dat het anders moet is duidelijk. Je wilt losbreken uit je huidige situatie, meer leven in vrijheid en flow! Waarschijnlijk een van dé redenen waarom je überhaupt bent gaan ondernemen. 

Het maakt niet uit of je een groot bedrijf hebt of ZZP’er bent. Iets weerhoudt je ervan om te leven en ondernemen zoals je eigenlijk het liefste zou willen. Je weet alleen niet precies wat dat is, en daar zijn wij om je mee te helpen. Wij helpen jou je doelen te bereiken en jouw droomleven te realiseren.

Blijf je doorgaan zoals je doet? Dat is natuurlijk ook oké, maar dan krijg je wat je kreeg en verandert er niets. Of ga je samen met ons jouw uitdaging aan?

Onze programma’s

1. FLOW-sessie:

Jij & jouw bedrijf in the spotlight

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een andere invalshoek. In een online FLOW-sessie zetten we de eerste concrete stappen, toegespitst op jezelf en je bedrijf. Waar je meteen mee aan de slag kan!

2. Business traject:

Ontwikkel jezelf én jouw bedrijf

We coachen jou naar je verlangde leven en combineren body, mind & business. Je krijgt alle tools die je je leven lang kunt gebruiken! Een compleet transformatie-programma naar een leven en business zoals jij dat wilt! Met veel vrijheid, succes & tijd voor jezelf.

3. Persoonlijk ontwikkelingsprogramma:

Leef jouw droom

Een heel persoonlijk ontwikkelings-programma, speciaal voor particulieren om er achter te komen wie je bent wat je écht wilt. Je maakt een prachtige reis naar de manifestatie van je verlangde leven.

Investering:
€348,- (ex btw)

vip-dag-holistik-in-business

1. FLOW-sessie

Jij & jouw bedrijf in the spotlight

Tijdens de FLOW-sessie van 2 uur via ZOOM gaan we ontdekken welke kant jij op wilt! Helemaal op jou afgestemd. Persoonlijke coaching met twee (transformatie) coaches tot je beschikking. Inzicht in jouw situatie, wat zijn je verlangens en blokkades? Waar zitten je valkuilen? 

Na afloop van de sessie krijg je een persoonlijke hand-out met de eerste concrete stappen, toegespitst op jezelf en je bedrijf. Waar je meteen mee aan de slag kan gaan.

2. Business traject

Ontwikkel jezelf én jouw bedrijf

In een half jaar werken aan jezelf en diepgaande persoonlijke ontwikkeling, waarbij je je eigen processen aangaat en blokkades opruimt. Met blijvend resultaat!

Wat krijg je ervoor?

Je krijgt alle tools die je je leven lang kunt gebruiken! Dit programma gaat verder dan andere. Je maakt een bijzondere switch. Compleet transformatieprogramma naar je nieuwe ik & leven en ondernemen zoals jij dat wilt. Meer genieten van het leven, in combinatie met je business.

Want in dit halfjaar ga je helemaal stromen. Je komt in je authentieke kracht, je ontdekt wat jou gelukkig maakt en hoe je daar komt, je ontdekt je eigen USP’s. En die vergroten we uit in je business! Op die energie trek jij je klanten aan. Grote voordeel: je neemt tijd voor je proces om daar te komen. Je leert nieuwe gewoontes aan en om deze te implementeren in je dagelijks leven.

We doen het samen, samen met je (on)live coaches werken we aan jouw doelen en combineren we body, mind & business.

Wat zit er o.a. in?

✦  7x live persoonlijke transformatie coachingsessies
✦  Persoonlijk programmamateriaal voor groei in je leven & business
✦  Allerlei oefeningen, thuis-opdrachten, en transformerende workouts
✦  Tips voor gezond leven, oosterse en natuurwijsheden voor gezondheid en fitheid
✦  Tussentijds contact mogelijk

Incl. BONUS: een relax-weekend voor jou of samen met je partner in ons tiny Beach House, twv € 350,-

Investering:
€2998,- (ex btw)

businesstraject-holistik-in-business

Investering:
€198 per sessie

3. Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

Leef jouw droom

Wat wil jij het liefst? Wie ben je eigenlijk? Ga ontdekken waar je passie en kwaliteiten liggen. En waar je naar toe wilt. Het is nu tijd voor jou! Je maakt een prachtige reis naar de manifestatie van je verlangde leven.

Je leest het goed: de start om dat te manifesteren is inclusief. Dit traject gaat dus verder waar andere stoppen en is geschikt voor zowel ondernemers als particulieren.

Wat kun je verwachten?

✦  Een reis naar wie jij in essentie bent
✦  Naar je gewenste doel
✦  Loslaten wat je niet meer dient
✦  Lichter leven
✦  Voor meer bewust zijn, meer bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, gelukkig zijn en genieten van je leven.
✦  Een weg van hoofd naar hart
✦  10 sessies van 2 á 3 uur

De beste marketing van je onderneming begint bij jou! En een gelukkig leven ook. 

Wil jij stappen zetten? Maar weet je (nog) niet precies op welke manier?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek helpen we je graag op weg!

Bijzondere aanpak

Wij coachen je naar een gelukkig leven & een stromende business. Daarbij focussen we niet op één aspect, maar op alle fronten waar dat voor jou nodig is! Zoals ‘holistik’ al aangeeft (holos betekent geheel). We gaan met jou aan de slag om je te verlossen van wat je belemmert en helpen jou naar je verlangde leven.

Wij coachen je persoonlijk, helemaal op maat en op jouw niveau. Want jouw wensen, jouw doelen, jouw leven!

 

Holistik_Bijzondere_Aanpak